8 juni: Veiligheidsmiddag cybercrime en ondermijning op bedrijventerreinen

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Op 8 juni a.s. organiseren de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Putten in samenwerking met de Bedrijvenkring Harderwijk en het Platform Veilig Ondernemen (PVO) een veiligheidsmiddag ‘Je gaat het pas zien als je het door hebt’. Deze middag is specifiek bedoeld voor ondernemers op bedrijventerreinen.

Verschillende workshops

Laat je meenemen in de wereld van cybercriminaliteit en ondermijning, leer meer over de signalen en ontdek hoe je de kans verkleint om zelf slachtoffer te worden. Er zijn 4 verschillende workshops te volgen:

  • Cybercriminaliteit “Eerst checken dan klikken”
  • Ondermijning “Schimmige praktijken in huurpanden”
  • Presentatie van de Academie van Ambulancezorg “Eerst denken dan doen”
  • Slachtoffergesprek van een ondernemer over de duistere kant van internet “En toen was ik alles kwijt’’.

Je kunt je voor maximaal voor 3 workshops opgeven.

Meer info

Deze inspirerende middag vindt plaats in het Experium van de Academie voor Ambulancezorg op het Bouw & Infrapark te Harderwijk. Een bijzondere plek die je echt eens van dichtbij moet hebben gezien. We sluiten de middag af met een hapje en een drankje rond de foodtruck. Ben je ondernemer op een van de bedrijventerreinen in de regio? Meld je dan uiterlijk 31 mei aan via www.pvo-oostnederland.nl/veiligheidsmiddag.

Belangrijkste gegevens

Datum: donderdag 8 juni 2023

Inloop: vanaf 15.45 uur

Aanvang programma: 16.15 uur

Einde: 19.00 uur

Duur workshops: 30 minuten

Locatie: Academie voor Ambulancezorg

Bouw en Infra park, gebouw 110, Ceintuurbaan 2, Harderwijk

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen