Samen voor een mooier buitengebied Harderwijk en Hierden

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Wat vindt u belangrijk in het buitengebied van Harderwijk en Hierden? Wilt u meer bomen, wandelpaden of kunstobjecten? Heeft u behoefte aan subsidies voor beplanting? Of heeft u een mening over verrommeling in het buitengebied? Laat het gemeente Harderwijk weten! Samen maken het document.

Uitvoeringsacties samen met uw hulp in uitvoeringsagenda gezet

De gemeente heeft concrete plannen om het buitengebied Harderwijk en Hierden nog mooier maken. Denk hierbij aan de thema’s landschappelijke identiteit, routenetwerk, biodiversiteit en functieverandering. De visie over deze thema’s is in november 2022 vastgesteld in de ‘Verdiepingsslag buitengebied Harderwijk en Hierden’. Vervolgens zijn de uitvoeringsacties uit deze verdiepingsslag met uw hulp in een uitvoeringsagenda gezet. Hiervoor zijn wij op 21 juni 2023 bij u langs geweest in het dorpshuis in Hierden.

We horen graag uw mening over de acties voor de komende 3 jaar

Over het resultaat van de uitvoeringsagenda – met de actiepunten voor de komende 3 jaar – horen we graag uw mening. We wegen de reacties af bij de definitieve versie van de uitvoeringagenda die aan de gemeenteraad ter vaststelling wordt aangeboden.

Denk mee over de plannen op het online stadsgesprek Harderwijk

Van 1 tot en met 30 september kunnen belangstellenden meedenken over deze plannen op het online stadsgesprek Harderwijk. Deel uw mening via www.harderwijk.nl/buitengebied. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. In de Stadwinkel in het Huis van de Stad kunt u de stukken ook inzien. Ook kunt u een brief of mail sturen naar de heer R. Hurenkamp, via: [email protected] of telefoonnummer 0341 411 267.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen