Werkzaamheden aan de Boulevard

Foto: ©Mark de Lange

Werkzaamheden andere indeling

De komende jaren krijgt Harderwijk met de vernieuwing van de Strandboulevard weer een gezicht  aan het water. Werkzaamheden zorgen ervoor dat geparkeerde auto’s uit het zicht verdwijnen door de bouw van twee parkeergarages en bezoekers kunnen weer genieten van een echte wandelpromenade aan het water. Een nieuwe binnenhaven biedt ruimte aan watersportrecreanten om een boot nabij het historische centrum aan te meren. Maar voor het zover is, moet er nog veel gebeuren.

Dempen Haven van Harderwijk

Op dit moment vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats in het oostelijk deel van het Boulevardgebied (tussen de Vischpoort en de Vissershaven), zoals het (ver)leggen van de rijweg, riolering, kabels en leidingen. Vanaf woensdag 10 februari start aannemer Boskalis met het dempen van de Haven van Harderwijk. Hiervoor wordt zand per vrachtauto vanuit het oude industrieterrein via de Havendam naar de Strandboulevard gebracht. Deze werkzaamheden kunnen voor enige (geluids)overlast zorgen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij doen samen met de aannemer onze uiterste best om dit tot een minimum te beperken.

Meer informatie

Heeft u een vraag of klacht over (de uitvoering van) het project Waterfront? Bel het projectbureau Waterfront via het telefoonnummer 0341-411911 of kijk op www.waterfrontharderwijk.nl/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen