Verbouwing station daarom zijn er wijzigingen

Foto: ©Mark de Lange Vogelvlucht viewer

Verbouwing

Momenteel verandert er veel rond het station Harderwijk. Wij kunnen ons voorstellen dat de verbouwing verwarrend is voor de bus- en treinreizigers. Hieronder lichten wij de huidige en komende veranderingen toe.

Tijdelijke fietsenstallingen

Sinds vorige week is de tijdelijke fietsenstalling op het P+R in gebruik. U kunt hier al gebruik van maken. Vanaf vrijdag 19 februari zal de huidige tijdelijke fietsenstalling ontmanteld worden ten behoeve van de bouw van het tijdelijke busstation. Tijdens de voorjaarsvakantie (19 tot 28 februari) zal de loopafstand tussen de tijdelijke fietsenstalling op het P+R en het station tijdelijk langer zijn dan wenselijk. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
Na de voorjaarsvakantie wordt de brug over de tunnel zo spoedig mogelijk voor fietsers en voetgangers opengesteld, zodat de loopafstand tussen tijdelijke fietsenstalling en station een stuk korter wordt. Afgelopen vrijdag zijn de liggers van deze brug geplaatst en deze week wordt de druklaag gestort. Aannemer Reef-Strukton stelt tijdens de verbowuing alles in het werk om de brug zo snel mogelijk, veilig, open te kunnen stellen.

Tijdelijk busstation

Het tijdelijke busstation wordt vanaf 19 februari ingericht en zal vanaf zondag 13 maart in gebruik worden genomen.

Parkeren oude Struikterrein

De inrichting van het tijdelijk parkeerterrein op het Struikterrein heeft nog steeds te kampen met wateroverlast. Ook hier doet aannemer Hoornstra-Ophof-Reef zijn uiterste best om het parkeerterrein zo spoedig mogelijk open te stellen, zodat de parkeerdruk op het resterende P+R verlaagd wordt.We verwachten dat vrijdag 19 februari de eerste auto’s hier kunnen parkeren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen