Parkeren en bereikbaarheid Wittenhagen update

Foto: ©Slagboom en Peeters

Tijdelijke oplossingen, straten klaar, straten open en wat staat de bewoners nog te wachten.

De Wittenhagen, Johan de Wittlaan en Heinsiuslaan

De Johan de Wittlaan is gereed en inmiddels in gebruik. Datzelfde geldt voor het gedeelte van de Wittenhagen tussen de Johan de Wittlaan en de Heinsiuslaan en voor de Heinsiuslaan tot aan Fagellaan. De Heinsiuslaan is 18 maart volledig gereed.

De Wittenhagen, Van Hall-laan en Fagellaan

Dit gebied is nog in uitvoering, waarbij Fagellaan bereikbaar is via Heinsiuslaan.

De Wittenhagen, Talmalaan en Cort van der Lindenlaan

De uitvoeringswerkzaamheden voor dit gebied zijn gepland in de periode van 21 maart t/m 20 mei.

Afsluiting met omleiding

Er is sprake van een omleidingsroute op de hoofdrijbaan van de Wittenhagen vanaf woensdag 23 maart t/m vrijdag 25 maart. De Wittenhagen, ter hoogte van de Cort van der Lindenlaan, is geheel afgesloten voor verkeer. De overige wegen binnen het gebied zijn wel voor nooddiensten bereikbaar via de aanwezige funderingslaag.

Bereikbaarheid

De Wittenhagen, Heinsiuslaan, Fagellaan, Talmalaan, Cort van der Lindelaan en Van Hall-laan via de Johan de Wittlaan zijn per voet en voor minder validen bereikbaar. Het aanwezige asfalt is opgebroken, maar de funderingslaag wordt zo lang mogelijk intact gelaten om de bereikbaarheid in geval van calamiteiten te waarborgen.

Parkeren

De bewoners aan de Cort van der Lindenlaan en de Wittenhagen kunnen tijdelijk parkeren aan de Thorbeckelaan. Aan de bewoners is het verzoek gedaan om de afvalbakken op een andere locatie aan te bieden (aanbiedlocaties aan de Wittenhagen en aan de Thorbeckelaan).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen