Bijeenkomst Netwerk Harderwijk-Hierden

Foto: ©Mark de Lange

De vakantieperiode voor onze regio zit er (bijna) op en dus tijd voor een feestje om elkaar weer te ontmoeten. Op dinsdag 23 augustus is de bijeenkomst van LinkedIn netwerkgroep Netwerk Harderwijk Hierden bij Walhalla op het Strandeiland vanaf 20.00 uur.

Bijeenkomst met optreden

Dit keer geen spreker, pitcher of bekende Harderwijker die zijn/haar verhaal komt doen, maar gewoon een gezellige informele avond. Dankzij een aantal sponsors zijn we erin geslaagd om de bekende Harderwijkse feestband ‘Toeter nog maar één’ te laten optreden. Deze staat garant voor een TOPavond. Iedereen (dus niet alleen de bijna 700 LinkedIn-leden) is welkom en de entree is gratis. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Wat is het?

Netwerk Harderwijk Hierden is een LinkedIn netwerkgroep voor mensen die wonen/werken/hun bedrijf hebben in Harderwijk of Hierden met als doel persoonlijk ontmoeten en verbinden. De groep bestaat een kleine 2 jaar en heeft inmiddels bijna 700 leden. Elk kwartaal wordt er, steeds op een andere locatie, een gratis toegankelijke bijeenkomst georganiseerd met iedere keer een ander onderwerp.

Meer info

Interesse? Neem contact op via [email protected] of via LinkedIn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen