Stadsgesprekken ‘Harderwijk Zijn Wij Samen’

Foto: ©HNN

De gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en de organisatie houden ook dit jaar onder het motto ‘Harderwijk Zijn Wij Samen’ stadsgesprekken.

Gesprekken met elkaar

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen voeren inwoners, bedrijven en organisaties uit Harderwijk en Hierden en de gemeente Harderwijk gesprekken met elkaar. Hiervoor worden drie stadsgesprekken georganiseerd in oktober tijdens de ‘Maand van Burgerschap 2017’. Een moment om samen te kijken naar de vraag: Welke thema’s verdienen de komende vier jaar aandacht in gemeente Harderwijk?

Bruggen slaan

Het thema van dit jaar is: ‘Bruggen slaan naar de toekomst’. Met elkaar ontwikkelen wij Harderwijk en Hierden en deze ontwikkelingen zijn overal zichtbaar. Wij bouwen, wij renoveren, wij vernieuwen en wij experimenteren in onze stad en in ons dorp. Wij werken lokaal en regionaal samen. En we behouden en verduurzamen waar dat gewenst is. Daarom blikken wij graag vooruit naar de komende raadsperiode in de stadsgesprekken. De gemeenteraad kan de uitkomst van de stadsgesprekken gebruiken voor de strategische raadsagenda van de komende raadsperiode 2018-2022.

Stadsgesprekken

Het eerste stadsgesprek start op dinsdag 3 oktober. Het gesprek begint vanaf 19.30 uur (inloop 19.00 uur) op de Rietmeen, Ouverturebaan 1-3 in Harderwijk. Op woensdag 11 en dinsdag 24 oktober krijgen de stadsgesprekken een vervolg in de wijken van Harderwijk en Hierden. Een aantal inwoners, willekeurig geselecteerd, hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Als u geen uitnodiging heeft ontvangen en graag wil deelnemen, dan kunt u zich aanmelden via www.harderwijk.nl/harderwijkzijnwijsamen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen