Week van de Opvoeding volgende week

Foto: Pixabay

De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Het gaat om het bewust worden en uitspreken van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap die veel ouders hebben.

Goede opvoeding

Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je? Het thema van dit jaar is ‘Buiten de lijntjes’. Opvoeden gaat niet altijd vanzelf en kan best lastig zijn. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. Soms zitten de oplossingen in onverwachte hoek en loop je daar tegenaan door ‘out of the box’ te denken en ‘buiten de lijntjes’ te kleuren. Want iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en eigen behoeften, niemand hoort in een hokje.

Activiteiten Harderwijk (gratis) van maandag 2 tot 8 oktober

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 inloop in het CJG, locatie Wethouder Jansenlaan 200), koffie staat klaar! Met gratis af te halen Family Factory boekje.

  • Woensdagochtend 4 oktober workshop “Op Orde”, Locatie MFC de Bogen, Triasplein 11 Harderwijk. Meer info over CJG.
  • Woensdagmiddag 4 oktober 14.30-16.00 uur voorlees- en knutselmiddag met Chuck van Loenen (Blauwe Gerrit). Locatie Bibliotheek in het Huis van de Stad.
  • Iedere donderdagochtend van 9.00- 12.00 inloop bij CJG inloopspreekuur in MFC de Bogen.
  • Zaterdag 7 oktober 10.30-14.30 uur: Locatie Bibliotheek. Maak een spannende foto met Greenscreen via de website van de Bibliotheek
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen