Harderwijk Actief afgetrapt in samenwerking ​met ​sport, ​onderwijs, ​welzijn en cultuur

Foto: Gemeente HArderwijk

Op 8 februari gaf wethouder Christianne van der Wal het startsein voor Harderwijk Actief. Harderwijk Actief bestaat uit professionals van organisaties die actief zijn binnen sport, onderwijs, gezondheid, welzijn en/of cultuur.

Harderwijk Actief

Bij de bijeenkomst waren buurtsportcoaches en combinatiecoaches voor sport en cultuur aanwezig. Cultuurkust, ZorgDat, Landstede, Vereniging Christelijk Onderwijs en de gemeente zijn als werkgevers betrokken in dit proces. Een afvaardiging van die werkgevers en bestuurders waren ook bij de aftrap aanwezig.

Doel

Het doel van Harderwijk Actief is om één organisatievorm te creëren om met de ​combinatiecoaches hun sportieve en culturele activiteiten kunnen organiseren. Zo worden de ​combinatiecoaches zichtbaarder, is informatie gemakkelijker te vinden en, nog belangrijker, kan het huidige programma versterkt worden.

3 portefeuilles

Bijzonder is dat zowel wethouders Gert Jan van Noort en Pieter Teeninga als wethouder Christianne van der Wal vanuit hun portefeuille betrokken zijn bij dit proces. Vooral de werkgevers binnen het nieuwe platform en de diverse beleidsadviseurs juichen dit toe

article
92155
Harderwijk Actief platform
Op 8 februari gaf wethouder Christianne van der Wal het startsein voor Harderwijk Actief. Harderwijk Actief
https://harderwijk.nieuws.nl/gemeente/92155/aftrap-harderwijk-actief/
2018-02-09T00:00:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/138/2018/02/13070521/harderwijk-actief-gemeente-HArderwijk.jpg
Gemeente