Heel Hierden Haakt succesvol wijkinitiatief met tientallen dames

Foto: Gemeente Harderwijk

In het Koetshuis in Hierden komt iedere veertien dagen een gezellige groep dames bij elkaar die haken en breien voor het goede doel: Rescue Baby’s Gambia. Alles wat men kan gebruiken rond de bevalling: mutsjes, dekentjes enzovoorts. Maar ander breiwerk mag ook.

Vorig jaar gestart

In het voorjaar van 2018 is initiatiefneemster Emmy van den Berg met een klein groepje begonnen met Heel Hierden Haakt (en breit). Een gezellige avond voor jong en oud, met veel of weinig haak/ brei ervaring, iedereen is van harte welkom.

Groot succes

Inmiddels is de groep uitgegroeid tot bijna veertig dames. Tussentijds is er via de Haak-app onderling contact. Deelneemsters inspireren elkaar en leren elkaar de kneepjes van het vak. Tijdens de avond worden de eindproducten, aan elkaar getoond. Restjes wol en katoen zijn altijd welkom!

Meer informatie

Meer informatie op de Facebook pagina Heel Hierden Haakt. Of neem telefonisch contact op met Emmy 06-58881934

Wijkmanagers

Een goed initiatief draagt eraan bij dat inwoners prettig samenleven in hun buurt, wijk of gemeente. Heeft u zelf goede ideeën, ziet u kansen, ervaart u knelpunten in uw wijk of wilt u zich inzetten voor uw buurt of wijk? Neem dan contact op met uw wijkmanager via de pagina wijkmanagers. Harderwijk zijn wij Samen!

'
article
99721
Heel Hierden Haakt
In het Koetshuis in Hierden komt iedere veertien dagen een gezellige groep dames bij elkaar
https://harderwijk.nieuws.nl/gemeente/99721/heel-hierden-haakt-succesvol-wijkinitiatief-met-tientallen-dames/
2019-01-30T00:00:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/138/2019/01/31071305/1-31-header-gebreide-mutsjes-website.jpg
Gemeente