Peppa’s Verrassingsfeest aanstaande vrijdag in Theater Harderwijk

Foto: Still YouTube

Aanstaande vrijdag 1 maart komt Peppa Pig met haar gezin en vriendjes naar Harderwijk toe. Wat zij niet weet, maar de rest wel, is dat ze een verrassingsfeest krijgt voor haar verjaardag.

Knutselmiddag

Jullie weten dat natuurlijk ook al lang. Want jullie komen allemaal namelijk naar de voorstelling: Peppa’s Verrassingsfeest. Als je eerder wil komen vrijdagmiddag, dan kan dat. In de foyer kun je knutselen en tekenen. Tijdens de voorstelling komen Peppa, George, Papa, Mama en Peppa haar vriendjes allemaal op het podium.

Groot succes

De voorstelling De Grote Plons was een reprise. Dit betekent dat deze voorstelling al eerder gespeeld is. Dit deden de Nederlandse acteurs van Van Hoorne Entertainment zo goed dat ze van de Britse moedermaatschappij van Peppa Pig zelf een voorstelling mochten bedenken, schrijven en uitvoeren. Peppa doet niks liever dan spelen, lol maken met haar vriendjes en in modderpoelen springen. Dus dat was voor de schrijvers niet een heel moeilijke opgave.

Nieuwe musical

Het liefste varkentje en al haar vriendjes zijn nu te zien in een verrassende nieuwe familiemusical. Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Peppa’s Verrassingsfeest

Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest!’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie!

Er zijn nog kaarten!

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou! Aangezien het vrijdag niet zo’n heel lekkere dag wordt qua weer, is een middagje musical met de allerkleinsten misschien helemaal niet zo’n gek idee.

Reacties