Veiling voor de nieuwbouw VVOG levert €102000 op

Foto: Pixabay

Met Hans van Breukelen en Leo van Alkemade als publiekstrekkers heeft de voetbalvereniging een flinke slag geslagen op weg naar een nieuwe kantine, kleedruimtes en tribunes. Tijdens de Grote Veiling 2019 is er €102000 bij elkaar geboden op de meer dan 250 items.

Grote veiling

Het doel van de veiling werd tweeledig gemaakt. Een deel van de opbrengst is voor de stichting support Casper. Het andere deel is voor de toekomstige nieuwbouw. Op de plek waar nu nog de tribunes, bestuursruimte, supportersruimte en kantine staan, moet over een paar jaar het kloppend hart van de vereniging in een nieuwe jas verschijnen. Hiervoor werd een projectgroep gevormd die de veiling is gaan vormgeven.

Veilingitems

Vip-arrangementen, diners, welness, uitjes, kleding en bonnen. Het kon niet op met de veilingitems. Van een tientje tot honderden euro’s, de waardes van de items kon niet op. Casper van Eijk, hoogleraar chirurgie, doet met het geld voor de stichting onderzoek naar alvleesklierkanker. Veel coryfeeën, uit de voetbal- en entertainmentwereld werkten mee aan een promotievideo.

Reacties