Social Media Training JONG&voor jongeren in stadhuis

Foto: JONG&politiek

Op 1 Maart is het project Jong&politiek van start gegaan. Inmiddels zijn de eerste jongeren binnen dit project actief. Zij staan op de foto gemaakt tijdens het festival rond Maatschappelijke diensttijd in de voormalige Van Nelle fabriek te Rotterdam.

Morgenavond

Op 17 April a.s. organiseren wij in Het huis van de Stad te Harderwijk een training Social Media. De training vindt plaats in de collegekamer en ook (nog) niet deelnemende jongeren aan het project zijn van harte welkom.

Training social media

Ben je tussen de 17 en 30 jaar? Altijd al meer willen weten over social media zoals Facebook en Insta? Kom dan 17 april vanaf 19.30 uur naar Het Huis van de Stad in Harderwijk. Dan verzorgt JONG&politiek een interactieve avond over de social media.  Het gaat over de ontwikkelingen, hoe een pagina te maken, adverteren maar ook de koppeling tussen Facebook en Insta. De deelnemers ontvangen een certificaat. Interesse in deze avond meld je dan even aan via jongenpolitiek.nl of de facebookpagina.

JONG&politiek

Het project JONG&politiek is een van de 35 gehonoreerde projecten uit 130 inzendingen bij ZonMw in het kader van ‘proeftuinen’ voor Maatschappelijke Diensttijd. https://www.zonmw.nl/nl/onderzoek-resultaten/jeugd/amd/jongpolitiek/. Meer informatie is te vinden op de project website www.jongenpolitiek.nl

(Lokale) politiek

JONG&politiek is een initiatief in het kader van Maatschappelijke Diensttijd. Binnen het project kunnen jongeren op een actieve manier ontdekken of de (lokale) politiek wat voor hen is. Maar ook maatschappelijke betrokkenheid inzetten om thema’s die jongeren aangaan op de (politieke) kaart zetten. Op deze avond zijn er diverse jongeren uit Harderwijk, Nunspeet en Ermelo aanwezig die al meedoen in het project. Mocht je meer informatie willen hebben daarover, dan is dit een goed moment! Leuk om te weten is dat je een vergoeding krijgt bij deelname. Op onze website jongenpolitiek.nl vind je meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen