Allergiewaarschuwing voor gluten en lactose in Chio Pom-Bär

Foto: Productwaarschuwing

Fabrikant Intersnack waarschuwt consumenten voor een productiefout bij Chio Pom-Bär Original. Door deze fout bevat het product nu de allergenen GLUTEN en LACTOSE; deze staan niet op de verpakking vermeld.

Productiefout

De waarschuwing geldt voor de Chio Pom-Bär Original in zak 90 gram met de EAN code 8710532453954 en de houdbaarheidsdatum 28-09-2019. De productiecodes op de betreffende verpakkingen zijn L13024c 06:22 oplopend tot L13024c 06:32. De verpakkingen met de productiefout zijn verkocht bij Albert Heijn en Dirk.

Allergiewaarschuwing

Heeft u een TARWE-allergie, GLUTENintolerantie (coeliakie), MELKallergie en/of LACTOSE-intolerantie, dan wordt u dringend geadviseerd om de inhoud van deze verpakkingen niet te eten.

Geld retour

Heeft u deze verpakking en kunt u deze vanwege een allergie of intolerantie niet eten, dan kunt u via dit klachtenformulier het aankoopbedrag retour krijgen. U kunt daar uw gegevens invullen en een foto insturen met de houdbaarheidsdatum en productiecode van de verpakking.

Meer info

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Intersnack voor de Chio Pom-Bär Original kunt u contact opnemen met Intersnack Doetinchem via telefoonnummer 0314 – 370 200.

Bron: Intersnack, Nederlandse Anafylaxis Netwerk, 7 mei 2019

 

Het bericht Allergiewaarschuwing voor gluten en lactose in Chio Pom-Bär verscheen eerst op Apeldoorn.

Het bericht Allergiewaarschuwing voor gluten en lactose in Chio Pom-Bär verscheen eerst op Nunspeet.

0