Tweede ronde grote projecten 75 jaar bevrijding

Foto: Still YouTube

Er komt een tweede ronde voor subsidieverzoeken voor het regioprogramma Veluwe Remembers. Die nieuwe ronde loopt van maandag 17 juni tot en met zondag 30 juni middernacht.

Veluwe Remembers

Van september 2019 tot en met mei 2020 wordt onder de naam Veluwe Remembers 75 jaar bevrijding van de Veluwe gevierd met grote en kleine evenementen. Het regioprogramma is een onderdeel van het provinciale programma ‘Gelderland Herdenkt’

Geld over voor tweede ronde

De Stuurgroep Veluwe Remembers constateerde dat er na de eerste ronde nog budget beschikbaar is voor een tweede ronde. De tweede ronde is ook bedoeld voor projecten die af zijn gevallen in de eerste ronde omdat ze niet voldeden aan bepaalde eisen, maar wel kansrijk zijn.

Maximale subsidie

De maximale bijdrage die kan worden gevraagd is € 750,-. De volledige regeling met voorwaarden vindt u op www.veluweop1.nl. De aanvragen moeten een link hebben met een van de 3 verhaallijnen die een belangrijke rol spelen in dit kroonjaar: Market Garden (met daarbij de evacuatie), de Joodse geschiedenis in de oorlog en de bevrijding door de Canadezen. Voor vragen kunt u terecht bij [email protected]. Meer informatie over de subsidie vindt u op www.arnhem.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen