Kinderbuitenrommelmarkt in winkelcentrum Tweelingstad op 12 augustus

Foto: Gemeente Harderwijk

Wijkvereniging Stadsdennen / Frankrijk organiseert maandag 12 augustus  een buitenrommelmarkt voor kinderen t/m 15 jaar in Harderwijk.

Kinderbuitenrommelmarkt

De locatie van de markt is Deventerweg Winkelcentrum Tweelingstad. Dit gebeurt dan voor de winkel van Wigger profile en de Kringloopwinkel. De markt is voor kinderen t/m 15 jaar die hun eigen spulletjes willen verkopen om zo een centje te kunnen verdienen in de vakantie.

Je mag alles verkopen dat tweedehands is en nog goed te gebruiken is voor anderen. Ook huisraad van thuis of van oma mogen ook verkocht worden.

Hoe dan?

Wil je staan dan kun je plekjes reserveren van 2 bij 2 meter. Kosten zijn kinderen die lid zijn € 2,00 per plek en niet leden € 4,00 per plek. Je mag meerdere plekken reserveren om je spullen uit te kunnen stallen. Reserveren is alleen mogelijk digitaal via de website. Op de home pagina is een button direct reserveren. Regel je alles van te voren ook de betaling dan kun je direct om 13.00 uur beginnen met de verkoop.

Meer info

Dus ben je niet ouder dan 15 jaar dan kom je lekker staan en neem ook je vriendjes mee om te komen staan. Lekker gezellig. Voor info kunnen mensen terecht op de website van de vereniging www.wijkstadsdennen.nl. Ook kan men een e-mail sturen naar [email protected] of via telefoon bij T. Goosen 06-14403745. Aanvang 13.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers hebben vrij toegang.

Volg ons ook op twitter en facebook.

 

 

 

Reacties