Hardlopen voor beginners bij atletiekvereniging Athlos Harderwijk

Foto: AV Athlos

Loop jij over een paar maanden ook met je groep door onze prachtige bossen? Het kan, dat hebben velen voor jou bewezen. Want hardlopen is leuk, gezond en helemaal dé sport van deze tijd.

2x in de week

Ook dit najaar start AV Athlos Harderwijk weer met een nieuwe groep voor beginners op maandagavond 16 september 2019.

Iedere maandag- en woensdagavond is de start om 19.00 uur vanaf de Athlos accommodatie onder leiding van Geert en Kees. De cursus is bedoeld voor personen die nog nooit  gelopen hebben of waarvan het lopen al langere tijd geleden is. De cursus duurt 16 weken.

Hoe hardlopen?

Wij leren jou graag wat “lopen” is, maar vooral hoe je blessurevrij kunt lopen. Er wordt veel aandacht besteed aan je “core”, dat zijn je buik- en rugspieren, en de looptechniek. De bedoeling is dat je na deze vier maanden een half uur of langer kunt hardlopen en een afstand van minimaal 6 kilometer kunt overbruggen.

Vereniging

Om optimaal te kunnen hardlopen biedt AV Athlos een perfecte baan en het nabij gelegen bos om te trainen. Daarnaast is er een schitterende accommodatie met prachtige kleedruimten met ruim voldoende douchegelegenheid. Na de training kun je heerlijk in het clubhuis een kop koffie of thee met elkaar drinken en gezellig nakletsen.

Prijskaartje

De kosten zijn voor de cursus van 16 weken € 45,00 (€ 1,40/training). Een verzekering en een reflecterend hesje zijn inbegrepen en mag worden gehouden. Als je na afloop van de cursus besluit om lid te worden bepalen wij samen in welke loopgroep je verder gaat. Daar kun jij jezelf verder ontwikkelen naar gelang jouw behoefte (zie loopgroepniveaus op website Athlos).  Vragen of aanmelden: [email protected] .

Reacties