Zonnige afsluiter zomermarkten Harderwijk op zondag

Foto: Boulevard Harderwijk

Op zondag 25 augustus vindt er een tweede editie plaats van de Ibiza-markt in Harderwijk.

IBIZA-markt keert dit weekend terug naar Harderwijk

Vanwege de aanhoudende regen van de afgelopen periode en dus ook mindere omzet voor zowel deelnemers van de markt als horecaondernemers van de Boulevard in Harderwijk komen Hip & Happy events en Boulevard Events Harderwijk met het plan om met het mooie weer wat eraan komt nog 1 markt op te zetten om zo voor iedereen het seizoen goed af te sluiten. “Dat we dit met zijn allen binnen een week mogelijk kunnen maken laat zien dat iedereen welwillend is dat het toch echt mogelijk is om met dit soort zaken in een gemeente last minute snel te schakelen!,” aldus Hip & Happy events.

Volgend jaar weer

Na het enorme succes van de afgelopen editie die op 21 juli plaatsvond, hebben de organisatie Hip & Happy events en Boulevard events Harderwijk besloten om ook volgend jaar deze zomerse markt aan de vernieuwde Boulevard van Harderwijk voort te zetten. De markt van 21 juli trok meer dan 10.000 bezoekers naar de Boulevard.

Zonnige afsluiter

Op de markt van aanstaande zondag 25 augustus zal er veel zomerkleding met hoge kortingen aangeboden maar ook de nieuwe najaarscollectie wordt gepresenteerd.

De Ibiza-markt is geïnspireerd op de hippiemarkten van Ibiza. Een markt waar moderne hippies originele handgemaakte, hippie en bohemian lifestyle producten aanbieden waaronder fashion, sieraden, accessoires, kunst, vintage en lekkernijen. Naast alle kleurrijke kraampjes, sfeervolle tentjes en originele fashiontrucks kan de bezoeker ook genieten van extra beleving, zoals onder andere spirituele readings, massages, akoestische livemuziek.

De markt vindt plaats van 12.00 tot 18.00 uur en is gratis toegankelijk.

 

 

Reacties