G-voetbaltoernooi tijdens de Nationale Sportweek

Foto: Gemeente Harderwijk

Op 25 september, tijdens de Nationale Sportweek, organiseren de Noord Veluwse gemeenten samen het G-voetbaltoernooi voor heren.

G-voetbaltoernooi

Ook sporters met een beperking die niet bij een voetbalteam zijn aangesloten kunnen deelnemen. Speciaal voor de dames wordt op deze avond een clinic georganiseerd door twee professionele voetbalsters uit de Eredivisie. Het toernooi wordt gehouden van 19.00 tot 21.00 uur bij SV ’t Harde op Sportpark Schenk. Vanaf 18.30 uur is iedereen welkom.

Andere activiteiten tijdens de Nationale Sportweek

Tijdens de sportweek van 20 t/m 29 september zetten sportverenigingen hun deuren open en kunt u meedoen aan open trainingen. Het thema van de sportweek is dit jaar: ‘Sport doet iets met je’. Dat geldt voor iedereen: toeschouwers, beoefenaars, trainers, vrijwilligers en ook voor sporters met een beperking.

Harderwijk en Nunspeet

Zo vindt op 20 september de Veluwe Games voor kwetsbare inwoners in Harderwijk. Meer informatie kunt u vinden op veluwegames.nl. In Nunspeet is op 25 september de activiteit Nunspeet Beweegt. Een beweegmarkt waarin sportaanbieders zich in een sportieve setting presenteren.

Meer informatie

Ook wordt er op verschillende speciaal onderwijs scholen in de regio het project ‘Toppers bij jou op school’ aangeboden. Een (para) sporter verteld over zijn of haar topsportcarrière en geeft een clinic aan de leerlingen. Meer informatie hierover kunt u vinden op topsportgelderland.nl. Het beweegaanbod tijdens de Nationale Sportweek in Harderwijk staat op Gaharderwijk.nl en in de Nationale Sportweek krant van GA! Harderwijk die u in de brievenbus ontvangt.

Reacties