Wereld Eczeem Dag 14 september 2019

Foto: Zoutkamer Harderwijk

Een inspirerende middag. Zaterdag 14 september 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie nodigt iedereen met eczeem én hun naasten uit om op Wereld Eczeem Dag naar de inspirerende informatiemiddag Lekker in je vel…?! te komen. Je wordt op de hoogte gebracht van de nieuwste (medische) updates en je kunt meedoen aan een van de workshops. Bijvoorbeeld de workshop: ‘Weet wat je eet!’, ’Smeren kun je leren’, ‘Mindfulness en yoga’, ‘Kleur laat je stralen’ of ‘Het kind met eczeem’. De hele middag zijn er op de informatiemarkt stands te bezoeken.

Zoutkamer Harderwijk stimuleert mensen om hier heen te gaan. Otto Huitema van Zoutkamer Harderwijk ziet zelf regelmatig cliënten met eczeem. Zouttherapie helpt om de klachten te verlichten. Zouttherapie (halotherapie) behandeling vermindert kans op ontstekingen en bacteriële infectie, vermindert jeuk en roodheid van de huid en maakt dit egaler, zorgt voor een betere doorbloeding en zuurstoftransport en verhoogt de weerstand.

Iedereen met eczeem die zich aanmeldt in de week van 14 tot en met 21 september 2019 krijgt de eerste maand 50% korting op de behandeling met zouttherapie. Kom voor een gratis proefsessie!

Voor kleine eczeemplekken hebben wij een Solecrème (€ 12,70) of een Solespray (€ 8,70) die zeer goed helpen en de huid niet dunner maakt.

U kunt voor een afspraak bellen 0341-769158, whatsapp 06-11077319 of reserveer via www.zoutkamerharderwijk.nl. Of kom vrijblijvend langs aan de Vondellaan 156 te Harderwijk!

Reacties