Kennismaken met de golfsport tijdens de open dagen op The Links Valley 

Foto: The Links Valley

Voor iedereen die kennis wil maken met de golfsport organiseren wij 2 open dagen en wel op zondag 15 september en zondag 20 oktober.

Golfprofessionals

Wij laten u die dagen een deel van de golfbaan en de faciliteiten zien zodat u een indruk krijgt van wat er op en rondom een golfcourse gebeurt. U maakt op die dag ook kennis met onze golfprofessionals Bastiaan Haasnoot en Gert Jan Markus. Bastiaan geeft al sinds de start van The Links Valley in mei 2018 les aan onze leden en andere geïnteresseerden.

Gert Jan daarentegen is nieuw binnen ons team. Gert Jan is als Puttenaar geen onbekende in deze regio en heeft al 15 jaar ervaring als golfleraar. Hij begon op z’n 18e en werkte 8 jaar in Duitsland. Inmiddels is hij alweer 6 jaar in Nederland actief. Bastiaan en Gert Jan gaan samen de nieuwe golfschool The Links Valley Golf Academy neerzetten.

Nieuwe golfschool

De open dagen zijn ook meteen een introductie van de nieuwe golfschool. Onze open dagen zijn bedoeld voor mensen die The Links Valley nog nooit hebben gezien. Wij laten u een deel van de reversible (omgekeerde) golfbaan zien, de oefenlocatie met driving range en putting greens. Vanaf 10.00 uur ontvangen wij u graag in de brasserie The Valley en door de dag heen geven wij clinics van 1 uur. Hierbij passeren alle technieken de revue. Het maakt niet uit hoe laat je komt, het is echt proeven van de golfsport’’.

Toptracer

Daarnaast beschikken wij op The Links Valley over Toptracer. Een analyse systeem waar er maar 4 van zijn in Nederland. Dit systeem houdt alles bij van wat je doet: afstanden, hoogtes, rol en afwijkingen van de bal. De Toptracer maakt een persoonlijke analyse en dat is interessant. Ook geeft het een competitiegevoel voor als je onderling wedstrijden tegen elkaar speelt. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld een uurtje tegen elkaar spelen in de pauze van hun vergadering.

Met Toptracer kunt u zowel “spelletjes” spelen als serieus trainen. Oefenen op de driving range wordt een interactief spel maar u kunt ook wedstrijden spelen zoals de Longest drive en Hole-In-One challenges. Bovendien kunt u virtuele banen spelen als u geen tijd hebt om onze baan ‘in het echt’ te lopen.

Golfschool

Als opvolging van de Open dagen gaan wij elke maand een introductiecursus aanbieden. Vijf lessen voor 50 euro, waarbij u in kleine groepjes van maximaal zes personen aan de slag gaat. Dit zijn in principe wekelijkse lessen op tijdstippen die de groep zelf kan vastleggen. Wij zijn hierin flexibel, het kan in principe 7 dagen in de week. Onze golfprofessionals wisselen elkaar daarbij af. Zeker in het begin is het belangrijk om aandacht te kunnen geven, te begeleiden en vragen te beantwoorden. Deze cursus is (daarom) kleinschalig en interactief.

Voor wie een volgende stap wil zetten is er het GVB (Golfvaardigheidsbewijs) of wel de handicapcursus. Als je echt gaat beginnen met golfen is de eerste stap handicap 54 halen. In ons lesprogramma hebben wij hiervoor een cursus van vijftien lessen voor 299 euro. Maak

Golf netwerk

De Links Valley club telt inmiddels rond de 250 leden, waarvan 40 zakelijk. Golf heeft dan ook een netwerkfunctie. Wij merken dat de werknemers van de zakelijke leden die hier leren golfen ook gaan netwerken en relaties opbouwen met anderen. Er wordt meerdere keren per jaar een ronde golf gespeeld op diverse banen. Daarnaast organiseren wij 4 à 5 evenementen per jaar: meetings waarvoor wij interessante sprekers uitnodigen. Zij spreken over de trends in het bedrijfsleven, nieuwe wendingen of informeren over wetgeving. Contacten die hier al lid zijn kunnen pitchen of een presentatie geven. Dit heeft een meerwaarde voor zowel de interne zakelijke contacten maar ook voor mensen die zij meenemen.

Kennismaken met The Links Valley

Kortom The Links Valley heeft diverse mogelijkheden voor zowel jong als oud. En ook als ondernemer bent u bij ons aan het juiste adres. Kom en ervaar het zelf tijdens onze open dagen. “Zien is geloven, spelen is beleven”. Tot snel op The Links Valley.

 

Reacties