Vrije Schoolonderwijs beleven tijdens inloopochtend Vrije School Valentijn

Foto: ©HNN

Op woensdag 13 november opent Vrije School Valentijn aan het Vliepad 1 in Harderwijk weer haar deuren voor geïnteresseerde ouders.

Alle deuren open

Ouders (met of zonder hun kinderen) kunnen van 8:45-11:00 uur vrij door de school lopen. Ook de deuren van de klassen staan open zodat ze zelf kunnen ervaren hoe er wordt les gegeven. Er zijn ook mensen aanwezig die een rondleiding door de school kunnen geven en persoonlijke vragen kunnen beantwoorden.

Vrije Schoolonderwijs

Vrije School Valentijn biedt onderwijs dat het hele kind aanspreekt: hoofd, hart èn handen. Hierbij is plezier in het leren belangrijk. De leerkrachten voeden hun leerlingen zo op, dat ze begripsvol, zelfbewust, met vertrouwen en in verbinding met hun omgeving in het leven komen te staan. Er worden ook vele (jaar)feesten gevierd, zoals onlangs het jaarlijkse Oogstfeest voor de kleuters (groep 1/2). Daarbij staat de beleving van het hele proces van zaaien, oogsten en brood bakken centraal (zie foto). Kortom, Vrijeschool Valentijn is een school waar je kunt worden wie je bent.

Meekijken?

Kom naar de inloopochtend en beleef het mee!

Reacties