Samen Eten! Mexicaanse maaltijd op 25 november in de Kiekmure

Foto: Pixabay

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk gaat samen met Zorgdat en Kiekmure op maandag 25 november weer een avond organiseren waar mensen samen kunnen eten en ontmoeten.

Samen Eten!

Iedereen is welkom om mee te eten. Lekker gezellig samen van het heerlijke bereide eten van Jop’s catering eten. Een ieder wordt ontvangen met een drankje en na het eten een bakje koffie/thee. Rond 18.00 uur zal Jop vertellen wat hij gemaakt heeft en zal een ieder uitgenodigd worden om te komen opscheppen. Consumpties tijdens het eten zijn voor eigen rekening. Na het eten zal er nog een verrassing zijn. We hopen dat er zich weer veel mensen aanmelden om te komen eten en dat het een gezellige avond zal worden.

Ook vega

Ook is het mogelijk om mee te eten als je vegetarisch bent. Wel bij opgave vermelden dan zorgen wij dat dit er is.

Praktische info en De Uitgestelde Maaltijd

  • De kosten voor iedereen € 10,00 p.p. zijn.  Kosten van te voren betalen.
  • We willen ook mensen laten deelnemen aan onze maaltijden, die daar zelf geen geld voor hebben om welke reden dan ook. Daar hebben we voor bedacht: “De Uitgestelde Maaltijd”.
  • Wilt u hier aan meewerken dan kunt u een uitgestelde maaltijd sponsoren door te reserveren en daarvoor dan 10 euro over te maken. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze uitgestelde maaltijd bij de juiste mensen terecht komt.
  • Op deze manier kunnen ook deze mensen deelnemen aan Samen eten.
  • Wilt u een uitgestelde maaltijd betalen dan kunt u dit doen door het reserveringsformulier op de website in te vullen en te versturen.

Hoe, wat, wie, waar?

Aanvang 18.00 uur en zaal gaat open om 17.30 uur. Locatie de Kiekmure. Eten zal bereid worden door Jop’s catering en we gaan Mexicaans eten.

Opgeven kan via de mail [email protected] Ook kunt u naar de website gaan van de wijkvereniging www.wijkstadsdennen.nl Hier kunt u een contactformulier invullen voor het samen eten. Bellen kan ook naar 06-14403745.

We rekenen weer op een gezellige smakelijk avond! Tot 25 november.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen