Eindejaarsacties bij Badkamerwarenhuis & Cre8Kitchen: een werkblad, tegels of een fonteintje

Foto: ©HNN

ADVERTORIAL – Cre8Kitchen en Badkamerwarenhuis, het bedrijf van Gijs Hoeve en Jacco Hamstra aan de Zuiderbreedte 11, sluit 2019 af met knallende eindejaarsacties voor de hele maand december.

Eindejaarsacties

Wie bij Cre8Kitchen een volledig nieuwe keuken aanschaft, krijgt het stenen werkblad gratis. Badkamerwarenhuis geeft bij aankoop van een nieuwe badkamer de wand- en vloertegels weg en geeft bij aanschaf van een nieuw toilet het fonteintje cadeau. De vestiging van Cre8Kitchen en Badkamerwarenhuis (naast de Karwei op bedrijventerrein De Tonsel) bestaat 2,5 jaar. Compagnons Gijs Hoeve en Jacco Hamstra bieden alles op gebied van keuken en sanitair onder één dak.

Cre8Kitchen

Cre8Kitchen heeft een eigen visie op het verkopen van keukens: de 3D Experience. Door een elektronisch verrijdbare wand kan de ruimte bij de kant thuis in de showroom ‘in real life’ worden nagebootst. Met mobiele kasten wordt de keuken in ware grootte opgebouwd. ,,De klant krijgt een beleving bij de nieuwe keuken, kan er doorheen wandelen, ruimtes inschatten en tijdens het proces nog van alles veranderen. Dat geeft nieuwe inzichten waardoor inschattingsfouten achteraf niet meer bestaan’’, vertellen Gijs en Jacco.

Het barcodesysteem geeft de klant inzicht in de prijs van de keuken. ,,Elk onderdeel van de keuken heeft een barcode en door deze te scannen wordt de prijs van de keuken uitgerekend. Hierdoor is elke verandering die de klant maakt direct zichtbaar in de prijs. Wij vragen niet naar budget; de klant bepaalt zelf wat hij uitgeeft.’’

Klanten willen graag iets mee naar huis om kleur en sfeer te laten zien en daarvoor heeft Cre8Kitchen een 3D fotorealistische tekening.

Cre8Kitchen aan de kant van de klant

Cre8Kitchen heeft de juiste partij gevonden om de klant totaal te kunnen ontzorgen. Het hele traject van inmeten, monteren, transport en opslag is uit handen genomen, waardoor Gijs en Jacco zich kunnen richten op het advies. ,,De Nederlandse keukenfabrikant waar we mee werken heeft zijn backoffice gekoppeld aan ons systeem, waardoor de kans op fouten heel klein is. De order wordt drie keer gecontroleerd en qua maatvoering is het risico van afwijkingen voor ons. Gemiddeld genomen kunnen wij een keuken in 4-6 weken leveren, waarbij de montagetijd 1-2 dagen duurt.’’ Cre8Kitchen gaat verder dan alleen het plaatsen van de keuken: ook het leggen van tegelvloer, wandtegels, stucwerk en demontage behoort tot de mogelijkheden.

Badkamerwarenhuis

Badkamerwarenhuis heeft een showroom van 750 m2 boordevol inspiraties. Hier staan complete opstellingen van badkamers, badmeubels en sanitair oplossingen. ,,We spelen in op de huidige trends met tegels, gekleurde kranen en een industriële look. Koper en goud zijn in opmars bij wanden en douchekranen’’, vertelt adviseur Winfried Ego.

Hij gaat een stapje verder met de klant door out of the box te denken bij het ontwerp van een badkamer. ,,Ik ga na of de wensen van de klant ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Het ontwerp in een 3D-tekening is een samenspel. We zijn sterk en flexibel in maatwerk van badmeubels en glazen douche oplossingen.’’ Ook Badkamerwarenhuis ontzorgt het totale pakket inclusief montage. Jacco Hamstra: ,,De gemiddelde levertijd van badkamer artikelen is één a twee weken. Naast de standaard montage van twee weken beschikken wij over een team dat de badkamer renovatie in één week realiseert.’’

Samenwerking

Synergie is een sterk punt van Cre8Kitchen en Badkamerwarenhuis. Eén aanspreekpunt voor een groot project. ,,We hebben in 2,5 jaar een goede naamsbekendheid opgebouwd, een hoop geleerd en het hele proces daarop aangepast. We ontvangen de klant graag om ons unieke totaalconcept te laten zien.’’

Klant aan het woord

Gert Koelewijn uit Harderwijk heeft renovatie van de badkamer door Badkamerwarenhuis laten doen en Cre8Kitchen heeft de keuken aangepakt. ,,Het gaf puur gemak dat ik alles onder één dak heb laten doen. Ik kwam binnen met wat maten op een papiertje en Winfried heeft in de computer alles op tekening gezet wat ik in mijn hoofd had. Dat was met name belangrijk omdat ik bad en douche apart wilde. Het is een grote verbouwing geweest met de badkamer, een separaat toilet en uiteindelijk ook de keuken. Dat is in zes en halve werkdag afgerond en dat vond ik vlot. Veel mensen zien tegen een verbouwing op en dat gold ook voor mij met een gezin met vier kinderen. Ik ben de herrie ontvlucht en ben op vakantie gegaan. Ik heb het montageteam het volledige vertrouwen gegeven en het eindresultaat overtrof de verwachtingen.’’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen