Warme kerst

Foto: Pixabay

Droge perioden met soms zonneschijn worden afgewisseld met momenten dat er regen valt, meldt Weeronline.nl. Het wordt nu al zeker met afstand de warmste december sinds het begin van de metingen. De kans op vorst is zeer klein en een vorstloze december zou een unicum zijn.

Het jaar loopt op zijn eind en het blijft bijzonder zacht. Vanmorgen vroeg waren er flinke opklaringen. In de loop van de dag zal het meer bewolkt worden en zal het waarschijnlijk gaan regenen. De avond zal regenachtig zijn in Harderwijk.

Zaterdag, 2e Kerstdag, zal het rond de 14 graden zijn. Gemoedelijk warm om er op uit te trekken, aangezien het rondom Harderwijk zeer waarschijnlijk droog blijft en de kans op zon erg groot is. Wel zal het behoorlijk waaien. We hebben dus een warme kerst.

Voorlopig blijft het ook erg zacht voor de tijd van het jaar. Aanstaande zondag wordt een warmterecord verwacht. De warme december blijft aanhouden. Volgende week, tijdens Oud & Nieuw verwacht weeronline.nl een temperatuur rond de 13 graden. Op diverse social media-kanalen verschijnen foto’s van bloemen die al in bloei staan, mooie winterfoto’s met opkomende zon en foto’s van struiken die al in de knop staan. Ook is er al kans op hooikoorts gemeld. Zie ook dit bericht op Harderwijk.nieuws.nl: Hooikoorts tijdens het gourmetten

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen