‘Harderwijk Horizon 2040’ brengt toekomst leefomgeving in kaart

Foto:

Onder het motto Harderwijk Horizon 2040 nodigt de gemeente Harderwijk inwoners van Harderwijk en Hierden uit mee te doen aan een korte enquête.

Online enquête

De enquête loopt via het digitale platform onlinestadsgesprek.harderwijk.nl. Wethouder Marcel Companjen: “We willen graag weten waar de inwoners nu trots op zijn, wat ze willen behouden en wat er kan verbeteren. Welke wensen en ideeën er zijn voor de stad, het dorp, de wijk en de omgeving. Daarom vind ik het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen.

Resultaten

Wanneer de resultaten van de enquête bekend zijn, praten we verder met inwoners en vertegenwoordigers van bedrijven, verenigingen en belangenorganisaties. Een visie op de toekomst van onze fysieke leefomgeving raakt ons allemaal. Wat we nu bedenken met elkaar is belangrijk als basis voor komende generaties.”

Harderwijk Horizon 2040 omgevingsvisie

In de omgevingsvisie voor het hele grondgebied legt de gemeente Harderwijk ambities en beleidsdoelen voor de fysieke leefomgeving voor de lange termijn vast. Bij de fysieke leefomgeving horen thema’s als wonen, werken, landschap en recreatie, maar ook duurzaamheid en gezondheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen