Vakantieschip Prins Willem-Alexander ligt aanstaand weekend weer in de haven van Harderwijk

Foto: FB PWA

In samenwerking met Sportcentrum Iedema organiseert het team van de PWA in het weekend van 8 & 9 februari een sportief evenement. Op en vanaf vakantieschip Prins Willem-Alexander in Harderwijk worden sportieve activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor de beddenactie.

Winterse Wandeling zaterdag 8 februari

Een prachtige wandeling van 10 km door het mooie Harderwijk met op 2 plaatsen een stadsgids die leuke dingen vertelt over het heden en verleden. Een mooie route langs het water, over oude weggetjes en kronkelpaadjes, langs oude stadsmuren, stadspoorten, kerken en vele andere bezienswaardigheden.

Tijdens de wandeling kunt u genieten van heerlijke gerechten die in de openlucht en bij verschillende restaurants worden geserveerd. Kortom een gezellige, informatieve én lekkere wandeling. Er wordt gestart in blokken, tussen 14.00 en 15.15 uur en het nagerecht staat gepland tussen 17.00 en 18.30 uur. Na aanmelding krijgt u bericht over uw starttijd.

Spinning Lunch zaterdag 8 februari

Op zaterdag van 10.30-12.00 uur, een sportieve start van het weekend waarbij tijdens het spinnen én erna verschillende gerechten worden geserveerd.

Dining en Spinning zaterdag 8 februari

Op zaterdag van 17:30-19:00 uur is er Dining & Spinning. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje wordt het weekend ingeluid en gaat iedereen met een goede balans tussen winterse gerechten en bewegen een culinaire fietstocht met 4 gangen en een romantische achtergrond beleven.

Hollandse Spinning zondag 9 februari

Op zondagochtend van 11:00-12:30 uur is een Hollandse Spinning voor degene die de zondag graag sportief begint! De spinning wordt afgesloten met bitterballen.

Floating Yoga zondag 9 februari

En als laatste is op zondag van 11:30- 13:00 uur Floating Yoga aan boord van het schip. Een yogales voor degene die op een energieke plek willen bewegen met een prachtig uitzicht over het water. Hier zal koffie en thee met lekkernijen worden geserveerd.

Meedoen?

Help mee door mee te doen op zaterdag 8 en zondag 9 februari! Aanmelden is noodzakelijk en kan via de website, maar wacht niet te lang want vol=vol. https://www.vakantieschip.nl/wintersewandeling/ vakantieschip

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen