Klene haalt Mix Engelse Drop die bij Action verkocht is terug

Foto:

Fabrikant Perfetti Van Melle waarschuwt dat de allergenen van de Klene Mix van Engelse drop, zoete drop en dropfruit op sommige verpakkingen niet juist zijn aangegeven. Sommige verpakkingen bevatten drop waar TARWE in verwerkt is. Dit staat niet op het etiket vermeld.

Andere drop dan op de zak staat

De waarschuwing geldt voor de Klene Mix van Engelse drop, zoete drop en dropfruit (‘Sweet mix‘) in verpakking 400 gram met artikelnummer 2561723 en de houdbaarheidsdatum 09/2020 en/of 10/2020. Deze verpakkingen zijn uitsluitend verkocht bij Action Nederland.

Let op tarwe en gluten

In het product is tarwebloem aanwezig, maar deze allergeen staat niet op de verpakking vermeld. Consumenten die allergisch zijn voor TARWE en/of een overgevoeligheid hebben voor GLUTEN kun klachten krijgen als zij deze drop eten.

Allergisch

Bent u allergische voor TARWE en/of GLUTEN en heeft u deze drop gekocht? Eet deze drop dan niet. U kunt voor informatie over de verdere afhandeling van deze waarschuwing contact opnemen met de consumentenservice van Perfetti Van Melle via het e-mailadres [email protected]. Bron: Action, Perfetti Van Melle / Klene, 4 februari 2020

Het bericht Klene haalt Mix Engelse Drop die bij Action verkocht is terug verscheen eerst op Apeldoorn.