Voorjaarsconcert Harderwijks Mannenkoor en Harderwijks Strijkorkest in de Grote Kerk

Foto: HMK

De mannen van het Harderwijks Mannenkoor staan weer in het voetlicht met een spectaculair voorjaarsconcert. Leden van het Harderwijks Strijkorkest begeleiden hen. Dit geeft het concert volle glorie. Zo waar een feest om te beluisteren.

Voorjaarsconcert Harderwijks Mannenkoor

Het Harderwijks Mannenkoor (HMK) zingt onder aansturing van dirigent Jimco Zijlstra uit een repertoire met ook Duitse, Engelse en Franse liederen. Bij Landerkennung van Edvard Grieg is het solisten-duo Theo Gerrits (bas) en Henk Verhoef (barriton) te bewonderen. Het HMK zingt a capella The Salley Gardens van William Butler Yeats en Perhaps Love van John Denver. De leden van het Harderwijks Strijkorkest bestaande uit violen, altviolen, cello en C bas, zijn aangevuld met een hobo en fluit. Het orkest staat onder de eminente leiding van dirigent Roelof Klaassen. Het orkest speelt ook solo: een allegro van Johann Sebastian Bach met hoboïste Evelyn Heuvelmans en vilolste Davita Laseur, alsmede een aria van Georg Friedrich Händel.

Meer info

Het voorjaarsconcert vindt plaats op vrijdag 6 maart 2020 in de Grote Kerk van Harderwijk. De kerk is open vanaf 19.30 uur; het concert begint om 20.00 uur. Een toegangskaart kost € 15,00. Donateurs betalen € 12,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Primera, Luttekepoortstraat 8, Harderwijk; Primera Drielanden, Triasplein 80, Harderwijk; ReadShop Stadsdennen, P.C. Hooftplein 12, Harderwijk alsmede bij de koorleden en voor aanvang in de Grote Kerk.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224Voorjaarsconcert

Reacties