Aardgasvrije wijken moeten gecreëerd worden door samenwerken

Foto: Pixabay

Hoe kunnen bedrijven en zzp’ers in de bouw- en installatiebranche samen inspelen op de laatste ontwikkelingen rondom aardgasvrije wijken?

Aardgasvrije wijken

Die vraag staat centraal tijdens de bijeenkomst ‘Verbouwen & renoveren voor de toekomst’ op het Bouw & Infra Park in Harderwijk donderdag 19 maart. Tijdens deze avond is er gelegenheid om workshops te volgen, vragen te stellen en om te netwerken.

Hoe dan?

Veel woningeigenaren uit de regio Noord-Veluwe willen hun woningen aardgasvrij maken. Dit biedt veel mogelijkheden voor bedrijven en zzp’ers in de bouw- en installatiebranche. Daarom organiseert duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam in samenwerking met de zeven regiogemeenten Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten een informatieve avond. Dit wordt mede ondersteund door de organisaties VNO-NWC Veluwe Vallei, MKB-Nederland Midden en De Diamant van Midden-Nederland.

Samenwerken

Tijdens deze bijeenkomst krijgen bedrijven informatie over de ontwikkelingen rondom aardgasvrije wijken. Ook ontvangen ze uitleg over de activiteiten waar zij gezamenlijk of individueel als bedrijf aan kunnen meewerken.

Tijd & locatie

Datum                    : Donderdag 19 maart

Tijd                          : 16.30 tot 20.00 uur

Locatie                   : Bouw & Infra Park (Ceintuurbaan 2 in Harderwijk)
Meer informatie : www.veluweduurzaam.nl/bouw en 0525-701015 (contactpersoon Dian Schutte).

Bijeenkomst Elburg 

Op woensdag 25 maart is er een soortgelijke bijeenkomst in Elburg. Meer informatie is te vinden op:  www.veluweduurzaam.nl/bouwelburg.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

Reacties