Gezin in thuisisolatie na besmetting met coronavirus

Foto: Canva

Dinsdag hebben alle ouders van het Morgen College een e-mail ontvangen. In de brief wordt gesteld dat een ouder van twee van scholieren besmet is met het coronavirus. Uit voorzorg en volgens protocol zit het hele gezin thuis in Harderwijk.

Ziekteverschijnselen

De besmette ouder van de twee kinderen is in aanraking geweest met iemand die besmet is geraakt in Noord-Italië. In het skigebied. De ouder is wel besmet, maar heeft nauwelijks ziekteverschijnselen. Ook voelt de ouder zich al weer beter. De rest van het gezin heeft geen ziekteverschijnselen.

Protocol

Het Morgen College neemt de zaak serieus op en handelt volgens de richtlijnen van het RIVM. De school hoeft bijvoorbeeld niet dicht en er hoeft geen verdere actie worden ondernomen. Wel attendeert de school kinderen en ouders op het niet-naar-school-gaan als je flink verkouden bent.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen