Regentonsubsidie nu beschikbaar in gemeente Harderwijk

Foto: Pixabay

Inwoners van Harderwijk en Hierden kunnen subsidie aanvragen voor het aanschaffen van een regenton of regenwaterschutting.

Regentonsubsidie

De subsidie is mogelijk gemaakt op initiatief van de gemeenteraad. De bedoeling hiervan is dat regenwater kan worden opgevangen. Met het opgevangen regenwater kunnen tuinen worden besproeid. Alleen inwoners van de gemeente Harderwijk komen voor de subsidie in aanmerking.

Voorwaarden

De voorwaarde voor de subsidieverlening is dat minimaal 5 m2 dakoppervlak moet aansluiten op deze regenton. Hoe de regenton eruit ziet mag men zelf bepalen. Daarnaast zijn er nog enkele andere voorwaarden. Deze zijn te vinden op harderwijk.nl/regenton2020. Daar is ook het aanvraagformulier van deze subsidieregeling te vinden. Het beschikbare subsidiebudget is beperkt. Er kan niet te lang worden gewacht met het aanschaffen van de regenton en het aanvragen van de subsidie. De subsidieaanvragen worden op volgorde van indienen behandeld, totdat het budget op is.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen