Provincie steunt sociale initiatieven in coronatijd  

Het coronavirus zet de samenleving onder grote druk. Brengt u mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? En doet u dat samen met anderen? Dan vergoedt de provincie mogelijk de kosten!  

Subsidie provincie 

Stichtingen, verenigingen en groepen van drie of meer inwoners kunnen vanaf 16 april subsidie aanvragen voor plannen die de sociale verbindingen ‘in coronatijd’ versterken. Er zijn wel wat eisen aan de subsidie-aanvraag verbonden. De plannen moeten na 11 maart 2020 zijn of worden uitgevoerd. De provincie vergoedt, onder voorwaarden, de kosten tot maximaal 10.000 euro. Allerlei initiatieven zijn mogelijk. Denk aan digitale voorleesactiviteiten, activiteiten voor inwoners van zorginstellingen, het opzetten van een verbindend digitaal platform of het opzetten van thuishulp. Meer informatie op gelderland.nl/zorgvoorelkaar. 

Meer nieuws 

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224. 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen