Vrijdag 15 mei vanaf 16.00 uur 24-uurs livestream vanuit Estrado met van alles wat

Foto: SAP

Om de cultuurhonger van Harderwijk te stillen lanceert Stad als Podium met haar culturele partners op vrijdag 15 mei een nieuw platform ‘nietuitmaarthuis.nl’. Vanaf deze website is om 16.00 uur 24 uur lang de start te volgen.

Vrijdagavond lancering met livestream

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de culturele trek op te wekken wordt dit platform groots gelanceerd met een 24-uur durende livestream marathon vanuit Estrado op vrijdag 15 mei. De start is om 16.00 uur. Initiatiefnemers Stichting Podia Harderwijk en Stichting Onderstroom hebben de krachten gebundeld om dit tot stand te brengen. Jos Vijverberg directeur Stad als Podium ziet een belangrijke rol voor zijn stichting weggelegd om initiatieven zoals ‘Niet uit maar thuis’ en deze lancering op te zetten. “Stad als Podium is als platform en netwerk van de culturele organisaties in Harderwijk ook in corona tijden een verbindende factor. We blijven nieuwe initiatieven mede initiëren, projecten ondersteunen en oppakken die opborrelen in Harderwijk. We stimuleren juist nu samenwerking om binnen de beperkende maatregelen tot alternatief en vernieuwend aanbod voor de bewoners en het publiek van Harderwijk te komen”.

Nietuitmaarthuis.nl

Het doel van het platform nietuitmaarthuis.nl is om alle creatieve initiatieven die door de culturele organisaties uit Harderwijk in deze uitzonderlijke tijd bedacht worden samen te brengen. Denk hierbij aan alternatieve producten en activiteiten, die uitgevoerd en aangeboden kunnen worden binnen de maatregelen die door coronavirus genomen zijn. Door dit samen te brengen op één platform is de diversiteit van het aanbod overzichtelijk en goed zichtbaar voor de inwoners van Harderwijk.

Lancering 24-uurs marathon

Het platform wordt tijdens een 24-uurs livestream marathon op vrijdag 15 mei gelanceerd. Met als bindmiddel cultuur worden er zoveel mogelijk Harderwijkse partijen bij deze marathon betrokken. Niet alleen zorgen culturele partijen voor de programmering, maar ook hoopt de organisatie dat Harderwijkse ondernemers en overige instellingen aanhaken bij dit digitale event.  De inwoners kunnen vanuit huis genieten van muziek, dj’s, programmering voor kinderen, live workshops en nog veel meer. Het programma wordt via de website bekend gemaakt.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties