Programmamaker in gesprek met Charla Dekens over haar mondkapjes

Foto: ©Mooi Mode

In de tweede aflevering van Aan het woord spreekt hij met Charla Dekens. Zij is de eigenaresse van kledingwinkel Mooi Mode.

Programmamaker op bezoek bij Mooi Mode

Mooi Mode merkt al vanaf het weekend na 8 maart de gevolgen van de coronacrisis. Er komen amper meer mensen in de winkel. Weinig vaste klanten en er is geen spontane aanloop meer. Mooi Mode ontwerpt, maakt en verkoopt eigen kledingstukken. Charla is gespecialiseerd in grote maten mode voor vrouwen en maakt ook op verzoek kleding.

Toch wat te doen

Om haar werknemers toch aan het werk te houden, zette ze een ‘mondkapjeslijn’ op. In gesprek met Billy Goosen vertelt ze er meer over.

https://youtu.be/BsTTvQqejIg

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties