Harderwijker brandweer moet flink manoeuvreren om locatie te bereiken

Foto: ©Maximaal Sales

De brandweer zat vandaag klem op de geasfalteerde paden van Park Ceintuurbaan in Harderwijk.

Harderwijker brandweer

De paden op Park Ceintuurbaan zijn zo smal dat de hulpdiensten met moeite achter op het park kunnen komen. De chauffeur van de 67231 van de Harderwijker brandweer kan normaal gesproken flink wat truukjes uithalen om op slecht bereikbare plekken te komen. Woensdagmorgen kostte het helaas een knipperlicht. De paden in het park zijn gemarkeerd met houten paaltjes en zorgen er voor dat er niet op het gras geparkeerd kan worden. En dat groot materieel het park slecht kan benaderen.

Geen spoed

De melding van woensdagmorgen was een melding gaslucht en de melder stond de brandweer bij de poort op te wachten. Stapvoets reed de brandweerauto achter de melder aan. De meer dan twee meter brede brandweerauto kon met moeite de korte bochtjes nemen en over de smalle paden rijden. Bij de locatie van de melding aangekomen bleek na een korte controle dat er geen verdere hulp van de brandweer meer nodig was.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u¬†Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

 

Reacties