Boulevard en Strandeiland afgesloten vanwege drukte

Boulevard Hemelvaart om 20.00 uur
Foto: Still Webcam Waterfront

Burgemeester van Schaik heeft donderdagmiddag besloten om de Boulevard en het Strandeiland af te sluiten voor nieuwe bezoekers. Het was in de loop van de middag op Hemelvaart te druk.

Boulevard en Strandeiland

Op last van de burgemeester werden de politie en handhavers van Stadstoezicht ingezet om nieuwe bezoekers tegen te houden om de Boulevard en het Strandeiland op te gaan. Vanwege het ontzettend lekkere weer op deze Hemelvaartsdag trokken honderden mensen naar de Harderwijker publieksmagneten. Op sommige piekmomenten moest de handhaving er aan te pas komen om mensen tegen te houden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

 

 

 

Reacties