Afsluiting Luttekepoortstraat vanwege archeologisch onderzoek

Foto: Herbouw Luttekepoort FB

Vanaf maandag 25 mei tot en met vrijdag 5 juni is de Luttekepoortstraat ter hoogte van de Wereldwinkel afgesloten voor al het verkeer (auto’s, fietsers en voetgangers).

Afsluiting voor archeologisch onderzoek

Er wordt in die periode  een archeologisch onderzoek uitgevoerd naar de mogelijke restanten van de voormalige Luttekepoort. Dit onderzoek is onderdeel van het initiatief om de Luttekepoort te herbouwen.

Omleiding

De voetgangers van en naar de parkeergarage Houtwal en de Vintringasingel worden omgeleid via het poortje in de stadsmuur. Het laden en lossen aan Luttekepoorstraat wordt tijdelijk verplaatst naar de Vintringasingel. Het autoverkeer van en naar parkeergarage Hortus en de Doelenstraat wordt via de Doelenstraat, (langs de Catharinakapel) omgeleid. De paaltjes aan de Doelenstraat bij de Academiestad worden hiervoor verwijderd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen