Snotterend kind onder de zes hoeft niet thuis te blijven

Foto: Pexels

Kinderen onder de zes jaar hoeven niet langer thuis te blijven als ze verkouden zijn. De richtlijnen van het RIVM zijn aangepast.

Snotterend kind

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft de richtlijnen voor kinderdagverblijven en scholen aangepast, meldt het ministerie voor Sociale Zaken.

Kinderdagverblijven en scholen mogen baby’s, peuters en kleuters die koorts hebben nog wel de toegang weigeren. Die richtlijn geldt ook voor kinderen met een gezinslid dat klachten heeft die aan het coronavirus doen denken. Het bericht RIVM: snotterend kind onder de zes hoeft niet thuis te blijven verscheen eerst op Nieuws.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen