Dinerbox van Tafelronde Harderwijk en Restaurant Caert voor 75 zorgmedewerkers

Foto: ©Tafelronde Harderwijk

Tafelronde Harderwijk heeft in samenwerking met Restaurant Caert een initiatief opgezet om de zorgmedewerkers in Harderwijk en omstreken te bedanken voor hun inzet tijdens de corona crisis. Afgelopen woensdag werden de dinerboxen op de locaties en in veel gevallen bij de zorgmedewerkers thuis bezorgd.

Dinerbox voor lekker avondje

Voor maar liefst 75 zorgmedewerkers werd er een dinerbox voor twee personen verzorgd met daarin de lekkerste gerechten en een heerlijk flesje wijn. “Omdat wij vinden dat ze na deze turbulente tijd wel een lekker avondje hebben verdiend”, geeft initiatiefnemer Dennis Niemel (38) aan. Tafelronde Harderwijk is een club van ondernemende mannen tussen de 25-40 jaar die graag iets extra’s bijdragen aan de maatschappij. Dit doen ze onder andere middels de stichting Durf Te Dromen waarmee ze dromen van Harderwijkers uit laten komen.

In het zonnetje

Het ging de initiatiefnemers dit keer juist om de zorgmedewerkers die tijdens de corona crisis wat minder in de spotlight stonden. Daarom werden medewerkers van het Corona Kernteam van ’s Heeren Loo, groepsmedewerkers van ’s Heeren Loo en Groot Emaus en personeel van de Medicamus Spoedpost Harderwijk dit keer in het zonnetje gezet. “Het is voor deze mensen erg vanzelfsprekend om de zorg van andere op zich te nemen, maar wij vinden dat juist heel bijzonder. Helemaal in deze tijd. Vandaar dat we graag wat voor ze terugdoen”.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

 

Reacties

Cookieinstellingen