Financieel Trefpunt is de opvolger van het Financieel Café

Foto: Pixabay

Heb je financiële vragen, betalingsproblemen of schulden? Wacht niet en neem contact op met het Financieel Trefpunt.

Financieel Trefpunt

Het Financieel Trefpunt is de opvolger van het Financieel Café, dat al jaren in Harderwijk bestond en waar vrijwilligers hielpen bij financiële vragen. In het Financieel Trefpunt werken professionals van diverse organisaties en vrijwilligers samen waar je met simpele en moeilijke vragen rondom financiën terecht kunt.

Contact met het Financieel Trefpunt

Het loket van het Financieel Trefpunt is te vinden in het wijkcentrum Stad aan de Houtkamp 33. Het spreekuur is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en telefonisch bereikbaar op werkdagen op (0341) 434 656 of [email protected]. Een afspraak maken is niet nodig en de hulp is gratis.

Wel een afspraak?

Op woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend zijn er ook vrijwilligers op afspraak beschikbaar voor ondersteuning. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met (0341) 434 656.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt je Harderwijk Nieuws toevoegen op jouw social media kanalen. Ook kun je lid worden van onze nieuwsbrief. En kun je ons via push-meldingen op jouw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kun je terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen