Next-level picknicken in het Plantagepark georganiseerd door Boulevard-ondernemers

Foto: Pixabay

Aanstaande donderdag 23 juli start om 19:00 uur de verkoop van picknickmanden voor Harderwijk op www.depicknicktuin.com/harderwijk.

Next-level picknicken

In het Plantagepark zijn al regelmatig grote events georganiseerd. Nu we in Nederland te maken met de richtlijnen van het RIVM om corona binnen de perken te kunnen houden, zijn events voorbehouden aan bepaalde maatregelen. In het Plantagepark is plek voor 200 picknickkleedjes. Daarnaast zijn er in het park tijdens de Picknicktuin ook plekken gereserveerd voor entertainment. Er is achtergrondmuziek en een saxofonist zorgt voor live-muziek. Er zijn springkussens en kinderplekken met spelletjes en bij tropische temperaturen is er waterpret. Volgens de organisatie is er ontzettend veel animo om te komen picknicken in het Plantagepark.

?

Het concept is simpel. Je bestelt online je picknickmand, die samengesteld gaat worden door diverse ondernemers op de Boulevard. Deze kun je op zondag 9 augustus vanaf 12:30 uur bij het Plantagepark ophalen. Je zoekt een plekje uit in de prachtige picknicktuin (Plantagepark) en je kunt genieten. De picknickmand zit vol met allerlei lekkers. Onder andere jus d’orange of sangria, worst, brood, tortilla chips, sandwiches, wraps, groentesticks, fruit en bier. Uiteraard is de mand ook in de vega-variant te bestellen.

Gaat de Picknicktuin sowieso door?

Als het vanwege de weersomstandigheden geen leuke picknickmiddag is, gaat het 9 augustus niet door. De extraatjes die het een next-level Picknick maken, kunnen alleen doorgaan als het weer meewerkt. Je bestelling en je plekje worden dan doorgeschoven naar zondag 30 augustus. Wanneer het die dag ook slecht weer is, ben je nog steeds je geld en picknickmand niet kwijt. Je kunt de mand dan ophalen en ergens anders genieten van de inhoud.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen