Meldpunt vermiste en gevonden huisdieren Amivedi

Foto:
Amivedi is een meldpunt en vrijwilligersorganisatie. Sinds 1933 zet het zich in voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat een hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier wordt herenigd met zijn of haar baasje. Het liefst zo snel mogelijk.

Feiten van het meldpunt

De feiten van Amivedi staan op hun website. Er worden gemiddeld 220 meldingen per dag afgehandeld. In 2019 waren er 81725 meldingen van vermiste huisdieren. In meer dan 100 registratiepunten helpen vrijwilligers u bij het registreren van vermiste en gevonden huisdieren. In de zomer worden er meer vermiste en gevonden huisdieren geregistreerd dan in de winter.

Vermist in Harderwijk/Hierden

MeldpuntCypers/bruine kater “Jack” (Kievitmeen)

Gevonden in Harderwijk

MeldpuntRode poes (Piet Heinlaan) 10303
Meldpunt
Cypers/grijs/wit met rood poes (Engelserf)
Contactgegevens
Ellen Venema
Meldpunt Harderwijk
Tel: 088-0064613
[email protected]
www.amivedi.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen