Auto volkszanger Frank van Etten vliegt in brand tijdens autorit

Foto: ©News United / Damian Ruitenga

De auto van ondernemer Frank van Etten vloog tijdens een autorit op de Flevoweg in Ermelo spontaan in brand. Er vielen geen gewonden.

Brand in auto

De brand in de auto is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting. Tijdens het rijden begon het voertuig te branden. De bestuurder kon op tijd stoppen en belde de brandweer. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in brand. De brandweerlieden uit Uddel konden niet voorkomen dat de auto total-loss raakte.

Snackbar

Van Etten is sinds begin juli samen met z’n vriendin eigenaar van de snackbar bij camping de Konijnenberg. Van Etten woont in Apeldoorn. Van Etten is al jaren volkszanger en scoorde met zijn muziek drie top tien hits.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen