Vouwwagen met 2 e-bikes afgelopen zaterdagmiddag gestolen op Korhoenlaan

Foto: ©eigen foto

Afgelopen zaterdagmiddag werd er op de parkeerplaats bij een restaurant aan de Korhoenlaan in Harderwijk een brutale diefstal gepleegd. Er werd een aangekoppelde vouwwagen gestolen.

Vouwwagen weg

De eigenaresse van een vouwwagen keek heel verbaasd, toen zij deze niet meer zag. Zij hadden hun auto met vouwwagen en 2 e-bikes geparkeerd op de parkeerplaats. Toen zij later die middag weer bij de auto kwamen stond deze met een lekke achterband alleen op de parkeerplaats. De vouwwagen met de e-bikes was gestolen.

Tips

De eigenaresse gaat er vanuit dat iemand wel iets gezien of gehoord moet hebben. De twee e-bikes, van het merk Stella, stonden niet goed vastgemaakt op de vouwwagen. Tips of mensen die iets gezien hebben, kunnen mailen naar [email protected]. De gouden tip kan van de eigenaresse een beloning verwachten.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties