Landelijke Opschoondag 19 september haakt aan bij wereldwijde schoonmaakdag

Foto: Pixabay

Voor iedereen die de Landelijke Opschoondag een warm hart toedraagt en in actie wil komen voor een 100% zwerfafvalvrije buurt, hebben we goed nieuws.

Landelijke Opschoondag

In plaats van een frisse start van de lente, gaat de gemeente op 19 september aan de slag voor een schone aftrap van de herfst. De Landelijke Opschoondag is hét moment voor inwoners, ondernemers, verenigingen, sportclubs en scholen om samen in actie te komen voor een omgeving zonder zwerfafval. Op 19 september is het ook World Cleanup Day, een bijzonder en belangrijk initiatief van de Plastic Soup Foundation. Kom die dag samen in actie voor een gedeeld doel.

Meer info?

Aanmelden voor 9 september. Heeft u plannen om mee te doen? Opruimspullen van de gemeente nodig? Neem contact op met Rinet Brinks van ZorgDat. Stuur een mail naar [email protected] of bel 06 12 09 97 99. Ook voor meer informatie kunt u bij haar terecht. Belangrijk! De juiste voorzorgsmaatregelen coronavirus bij het opruimen vind je op: nederlandschoon.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties