Uitgestelde facturen en aanslagen komen eraan

Foto: Pixabay

Vanaf deze week start de gemeente Harderwijk weer met het verzenden van facturen en aanslagen. De inwoners die het betreft  ontvangen  de komende weken per post een of meer documenten hierover.

Uitstel

Vanwege de coronacrisis besloot de gemeente eerder dit jaar  het verzenden van bijvoorbeeld belastingaanslagen, facturen voor verschuldigde leges  en de huur van sportzalen  en ligplaatsen uit te stellen tot en met 31 augustus. Dat gold ook voor de invordering van alle nog openstaande bedragen.

Geen geldproblemen

De gemeente Harderwijk vindt het belangrijk om te voorkomen dat inwoners en bedrijven in geldproblemen komen.  En onderzoekt steeds welke maatregelen daarvoor nodig en mogelijk zijn. Voor inhoudelijke vragen over een factuur of voor betalingsafspraken neemt u contact op met de gemeente Harderwijk, tel. (0341) 411 911.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties