Talent in beweging van start

Foto: Irmgard van der Vegt

Wilt u ontdekken wat uw talenten zijn en hoe u die mét of vóór anderen kunt inzetten? Doe dan mee aan Talent In Beweging van ZorgDat.

Wat is jouw talent?

Als u een tijdje niet hebt gewerkt, kan het lastig zijn om weer mee te doen in de samenleving. Dan kunt u misschien wel een steuntje in de rug gebruiken. Talent In Beweging bestaat uit 6 trainingen elke maandag vanaf 12 oktober 2020 en een terugkomdag op 8 februari 2021. De training is van 9.15 tot 12.15 in Wijkontmoetingscentrum Stad, Houtkamp 33 in Harderwijk. Meedoen is gratis voor inwoners van Harderwijk, Ermelo en Zeewolde.

Aanmelden

Aanmelden voor Talent In Beweging kan via de trainster Irmgard van der Vegt door te e-mailen naar [email protected] of te bellen met 06–19 05 52 22.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen