Verzamel bladeren in bladkorven die de gemeente vanaf volgende week plaatst

Foto: Gemeente Harderwijk

De komende tijd gaan onze buitendienstmedewerkers en aannemers de herfstbladeren weer opruimen. Het blad wordt verzameld en naar de composthoop gebracht. “Help mee, verzamel bladeren!”

Verzamel bladeren

Help mee door het blad van de gemeentebomen dat in uw tuin, straat of stoep ligt, te verzamelen. Wij zetten in de week van 12 oktober bladkorven in Harderwijk en Hierden waar u het blad in kunt doen. In het buitengebied van Hierden staan geen bladkorven, alléén daar mag u het blad in de bermen vegen.

Zo gebruikt u de bladkorven

  • In de korven mag alléén bladafval
  • In de korven mag alleen bladafval van gemeentebomen
  • In de korven mogen géén takken of ander afval zoals lege flessen en vuilniszakken worden gedeponeerd

Schone straat

Gebruik de bladkorven en werk zo mee aan een schone en veilige straat. De wijkbeheerder houdt in de gaten wanneer de bladkorf geleegd moet worden. Zodra de meeste bladeren gevallen zijn, worden de bladkorven weer verwijderd.

Informatie

Snel Herstel tel. 0341 411 333 of [email protected].

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen