Mediteren in de Zin voor rust, ontspanning en bezinning

Foto: Pixabay

Het is de avond voor een nieuwe werkweek, de zondagavondmeditatie zorgt ervoor dat je er klaar voor bent.

Mediteren

De Zin is weer met de meditatie avonden begonnen. Fons Verrijdt meditatie leraar, leidt de avonden, en leert u de basis beginselen. U kan op een stoel of kussen zitten.

Meditatie is geen techniek , het is een manier van leven. Voor iedereen die behoefte heeft aan rust, ontspanning en bezinning en op zoek en nieuwsgierig is naar zelfkennis. Met de beide voetjes op de grond en vooral niet zweverig. Dit is het motto van Fons Verrijdt, meditatieleraar en spiritueel begeleider, die de meditatie avond verzorgt.

Groepsmeditatie

Ervaar wat groepsmeditatie voor jou kan betekenen, samen zijn , samen in verbinding met jezelf en mediteren in de stilte of met muziek, in evenwicht, met inspiratie van de glimlach en vreugde. Juist nu, in deze periode van 1 1/2 meter afstand tot de ander, is het goed om stil te staan bij jezelf, en evenwicht te vinden.

Meer informatie

Voel je welkom op de laatste zondag van de maand, de deur is om 19 uur open. Voor meer informatie zie: www.centrumdezin.nl. Vanaf 19.00 is de deur open. 19.30 uur beginnen we €7,50 per keer inclusief thee. Iedere laatste zondag van de maand.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen